Pentru a face o inghetata buna este mai intai necesar sa se identifice furnizorii de materii prime care trebuie sa fie materii prime de calitate si in forma lor naturala.
Prin urmare, laptele trebuie să fie lapte și nu lapte Liofilizat; ouăle trebuie să fie ouă și Nu Ouă Pudră; ciocolata trebuie sa fie ciocolata si nu Pudra de Cacao; vanilia trebuie sa fie anilie si Nu Vanilina, fructele trebuie sa fie fructe si nu Pulbere Aromatizata liofilizata si asa mai departe. Identificarea ingredientelor depinde de calitatea înghețatei. Cu cât calitatea materiilor prime utilizate este mai inalta, cu atât calitatea produsului finit obţinut este mai buna.
Insa trebuie sa respecte parametrii esentiali care sa permita produsului finit sa mentina un grad adecvat de catifelare si cremozitate la temperatura de vanzare care este – 11/-13 grade.

E dulce, e gustoasa, cremoasa si racoritoare.
Exact! ati ghicit, e inghetata Anastasia, si va asteapta cuminte, la Gelaterie, doar la 8 lei cupa.
La doua cupe, 15 lei,
iar la trei cupe, 22 lei
Nu doar ieftin, ci si pe placul tau!!!

In vitrinele noastre veti regasi 18 de sortimente de inghetata!
Dar avem si vitrina cu torturi de inghetata!
In fiecare saptamana, schimbam sortimentele !
Inghetata Anastasia - Bubble Gum - Chocollate - Fragole - Coconut - Pistacchio - Caffe - Caramello - Limone Mango - Vaniglia - Amarena - Fererro Rocher - Fior di Late - Frutti di Bosco - Yogurt - Melone - Mela Verde - Menta Verde - Nocciola - Ottela - Oreo - Stracciatella - Tartufo - Tiramisu - Tropical - Kinder - Snickers - Bounty